Zsaruellátó Egyesület

Egyesületünk célja, hogy a hivatásos állomány részére a lehető legtöbb  speciális mellényt ajándékozzon.

Korlátozott anyagi lehetőségeink miatt a cél elérése érdekében gyűjtést indítunk. A forgalmazóval történt megállapodásunk alapján a gyűjtés során befolyt összegből történő vásárlás esetén részünkre kedvezményes árat biztosít.

Kérjük, hogy amennyiben támogatod ezen célunkat, hogy minél több rendőr részére tudjunk mellényt biztosítani, akkor járulj hozzá 2023. április 15-éig.

Kedvezményezett: Zsaruellátó Egyesület

Számlavezető bank: OTP Bank NyrRt.
Számlaszám: 11745004-24508533
IBAN: HU31117450042450853300000000
SWIFT: OTPVHUHB

Közlemény: “mellény”

 PayPal:

A gyűjtés lezárást követően az oldalon létrehozott Űrlapon fogjuk az igénylést lehetővé tenni, illetve terveink szerint egyedi vásárlási lehetőséget is fogunk tudni biztosítani a kedvezmény áron azoknak, akik részére ingyenesen nem tudunk mellényt adni.

A beérkezett igények elbírálása érkezési sorrendben fog történni, ezért kérjük kövesd oldalunkat folyamatosan.

A gyűjtés lezárásáig semmilyen egyedi igényt nem tudunk fogadni! Kérjük ezzel kapcsolatban ne keressetek bennünket!

Gyűjtésünk első körben sikeresen lezárult, a befolyt összegből jó pár mellényt tudunk biztosítani a közterületen szolgálatot teljesítő állomány részére.

Hogyan juthatsz hozzá?

1. Ha hivatásos állományú, közterületi feladatokat ellátó rendőr vagy, és hiánytalanul kitöltöd az alábbi űrlapot. A hivatásos jogviszonyt igazolni szükséges (pl.: munkáltatói igazolás, vagy szolgálati igazolvány).

2. A beérkezett igényeket érkezési sorrendben dolgozzuk fel, amelyről értesítést küldünk.

3. Nyertes pályázat esetén vállalod a 3.000 Ft. postaköltség előzetes megfizetését.

4. Tudomásul veszed, hogy az adataidat legkésőbb a igényed elutasításától, vagy a kézbesítés dátumától számított 30 napig kezeljük.

5. A hiányosan, hibásan beküldött űrlapokat nem vesszük figyelembe, azokat indoklás és értesítés nélkül töröljük.

A mellényekre érkező pályázatok elbírálása kapcsán a Zsaruellátó Egyesület az elbírálás jogát kizárólagosan fenntartja, azzal kapcsolatban jogvita nem kezdeményezhető.


     

    Kérjük támogasd Egyesületünket a felajánlható SZJA 1 % – val, amelynek segítségével akár további mellényeket is tudunk ajándékozni az állomány részére.

    Zsaruellátó Egyesület

    Adószám: 1-8940042-1-09