Kedvezmények hivatásosok részére

Különböző termékek és szolgáltatások árából

 

Köszönjük a munkátokat!

FONTOS!

Az itt felsorolt kedvezmények a Zsaruellátó Egyesület hivatalos Facebook oldalán megjelent posztok, illetve érkezett üzenetek alapján kerültek feltüntetésre. Az oldal azok valóságtartalmáért semmilyen felelősséget nem tud vállalni.

Amennyiben Ön is kedvezményt szeretne nyújtani hivatásosaink részére, akkor kérjük, hogy azt az admin[kukac]zsaruellato.hu címen jelezze az alábbi formában: kedvemény mértéke, jogosultja (rendőr, tűzoltó, BV, NAV, mentő, katona, stb.), a kedvezmény érvényesítésének helye és módja. (Az oldal a megjelenítés elutasításának jogát kizárólagosan fenntartja!)

Zsaruellátó

Országosan elérhető kedvezmények

Lélekhotel Coaching

Sziasztok! Hivatásos állományúaknak szeretnék 20% kedvezményt adni a Lélekhotel Coaching Iroda (mentor) szolgáltatások árából! Többek között Life coach, gyermek-és ifjúsági coach, grafológus-rajzelemző, pályaorientaciós tanácsadó szolgáltatásokat nyújtok. Minden részlet megtalálható a weboldalamon. Várlak szeretettel! ?

Lélekhotel Coaching

www.bojlishop.com

Minden kollégának szeretnénk fix 10%-os kedvezményt adni.

Minden Rendőrnek, Mentősnek, Tűzoltónak, BV-snek, TEK-esnek, Katonának, NAV-osoknak, EÜ dolgozónak, Katasztrófavédelmisnek.

Érvényes: 2023.12.31.-ig !

A link: www.bojlishop.com

Kupon Kód: ZSE2023

MP Alexandra grafikus

Tisztelt Zsaruellátó!

Szeretnék fix 10%-os kedvezményt adni minden rendőrnek, katonának, BV-snek, TEK-esnek, katasztrófavédelmisnek, NAV-osnak, EÜ dolgozónak és mentősnek arculattervezésre:

-logó

-névjegykártya

-hirdetési koncepciók

-social media megjelenés

-brandbook

-banner

-weboldal design

+bármilyen grafikai tervezés.

Ezen kívül hagyományos kézzel készített grafikákat (grafit,színes), 3D látványterveket , vektorgrafikákat is készítek.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj a piclexdesign@gmail.com címre, ahol szívesen elküldöm a portfóliómat ill. megbeszéljük a részleteket.

Köszönettel,

MP Alexandra e.v. grafikus, volt kék

csinivagy.hu

 Kedves Zsaruellátó!
Feleségem és én ruházati webshopot üzemeltetünk és arra gondoltunk, hogy a HIVATASOS10 kuponkóddal egy 10%os kedvezményt biztosítanánk a www.csinivagy.hu  webshopban minden kedves kollégának és azok ismerőseiknek akikkel esetleg megosztanák ezt a kedvezményt.
Tisztelettel, egy Piros
Split klímák

Ahogyan az egyenruhások sem pihennek, úgy mi sem. Tapasztalatból tudjuk, vannak “meleg” pillanatok, az egyenruhában.  Ezen szeretnénk enyhíteni, a nagy melegben, vagy épp a fűtést klímával kiváltani. Több, mint 5 éve lakossági split klímák teljeskörű telepítésére, tisztítására, szervizelésére, szakosodtunk, ezért aki szolgálati igazolványát felmutatja, egész évben minimum 10% kedvezményt tudunk adni a végösszegből, vagy egy ingyenes karbantartást a nálunk rendelt klímaberendezések és telepítésük esetén.

 

Első sorban Budapest, és Pest vármegye a körzetünk, de üzemanyag ellenében, szabad kapacitás függően, távolabbra is utazunk.

 

Gombos Tamás 06706104430

Erős Ottó  06205845849

egyuttutazunk.hu

Sziasztok!

Az Élménygyűjtők Egyesülete az általa szervezett utazások árából 10% kedvezményt ad rendvédelmi dolgozóknak a POLICE7 kóddal.

Az egyuttutazunk.hu oldalra folyamatosan kerülnek feltöltésre az aktuális utak, melyekre már lehet helyet foglalni.

A kedvezmény állandó, bármelyik utazáshoz, akár többször és több személy részére is felhasználható.

Kérlek Titeket tájékoztassátok erről a kollégákat a Facebook oldalatokon

Nagymama padlása képregénykereskedés
Üdv
Molnár István vagyok 25 éve rendőr. Másodállásban pedig képregénykereskedő. A nevemhez fűződik a Nagymama Padlása fb. oldal is. Rengeteg rendezvényen szoktam megjelenni ( Mondocon, képregénybörzék, képregényfesztivál, stb). A rendezvényekre igen sokféle termékel szoktam menni: képregények, mangák, fantasy könyvek, és ezekhez tartozó geek dolgok, figurák, plakátok, stb. A felajánlásom a következő lenne, Mindenki aki a pultomhoz látogat és vásárol rendőr, mentős, bv, vagy vámos, vagy tek – szóljatok ha valamit kihagytam ? -igazolvány felmutatásával 10 % kedvezményt kap a vásárolt végösszegből. A megjelenéseimről az fb oldalamon szerezhettek mindig tudomást. 
Zsaruellátó Partneüzlet
Alpha Premium Kft. & Concorde Értékpapír ZRt.

Kovács Gábor vagyok az Alpha Premium Kft. ügyvezető, tulajdonosa. Közel 10 éve foglalkozunk a katonák esetében a honvédségi lízing közvetítésével. Én is katona vagyok így a belső támogatási rendszerrel is teljesen tisztában vagyunk.

A lízing mellék, sikerült a katonáknak speciális biztosításokat is kiharcolni, sőt a Takarék lízingnél országos szinten kizárólagosságunk is van.

Ezeket csak azért írom le, hogy lássátok a múltat és a jelent.

Ezúton szeretném veletek megosztani azt az örömteli hírt és szakmai sikert, miszerint az Alpha Premium Kft. közvetetten stratégiai partnerséget kötött a Concorde Értékpapír Zrt.-vel.

A Concorde Értékpapír Zrt. Magyarország vezető független, befektetési szolgáltatási tevékenységet végző társasága, amely ügyfeleinek értékpapír-kereskedelemmel, elemzéssel, vállalati pénzügyi tanácsadással és tőkepiaci tranzakciók szervezésével, vagyonkezeléssel és befektetési tanácsadással kapcsolatos integrált pénzügyi szolgáltatásokat nyújt. (https://www.con.hu/)

Az együttműködés keretében született exkluzív megállapodás alapján az Alpha Premium Kft. egyedi kondíciókat jogosult kínálni a Concorde szolgáltatásait igénybe vevő fegyveres testületi tagoknak, így ők a mindenkori Hirdetményekben szereplő értékeknél alacsonyabb befektetési limittel és kedvezőbb költségszerkezettel vehetik igénybe a Concorde szolgáltatásait.

Milyen célok elérését támogathatja egy vagyonkezelőnél elhelyezett befektetés?

  • ingatlanvásárlási cél önerejének felépítését,
  • meglévő hitel, lízing elő- vagy végtörlesztését,
  • tőkeképzést egyéni célokra (pl. gyermek életkezdésének támogatása, külföldi tanulmány finanszírozása),
  • pénzügyi tartalék képzést váratlan helyzetek esetére,
  • a pénz értékének infláció elleni védelmét és a banki kamatoknál jelentősebb befektetési eredmény elérését.

Amennyiben a Concorde Értékpapír Zrt. szolgáltatásairól, illetve a csak az Alpha Premium Kft.-n keresztül elérhető kedvezményekről bővebb tájékoztatást szeretnél kapni, kérlek, jelezd igényedet az ugyfelszolgalat@appk.hu e-mail címre az elérhetőségeid megadásával (név, telefonszám, helyőrség) és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

 

Eddigi bizalmadat megköszönve,

a további sikeres együttműködésben bízva,

üdvözlettel,

Kovács Gábor

Alpha Premium Kft.

TÁJÉKOZTATÓ ELÉRHETŐ ITT!

Atti Digital Studio
Minden BM, Honvédségi, és Egészségügyi dolgozónak – 20 % kedvezmény szolgáltatásaink áraiból!
Video (VHS, VHS-C, S-VHS MINI DV, HI-8) kazetták,magnó kazetták, bakelit lemezek, orsós magnószalagok digitalizálása, fotók, negatívok, diafilmek szkennelése, nyomtatása, retusálása, minőség javítása. 
Armand Photos
Sziasztok, mint volt rendőr, a volt illetve jelenleg is hivatásos kolégáknak, szeretnék egy 15% os kedvezményt felajánlani bármilyen fotózásra, legyen az Esküvő, családi, vagy akár reklám, vagy az alábbi képen felsoroltak 🙂
Ha valaki a “Zsaruellato” kóddal jelentkezik a fotózás árából 15% ot elengedek 🙂
Armand Photos
Sátor- és ugrálóvár bérlés
Tisztelt Zsaruellátó,
Tisztelettel tájèkoztatjuk, hogy a honvèdelmi dolgozóknak, rendvèdelmi dolgozóknak, mentősöknek, ápolóknak, tűzoltóknak 10% kedvezmènyt biztosítunk a teljes bèrleti díjból!
Tisztelettel:
3 zöld
Vrancsik Designshop

Vrancsik Designshop

A Mindennapi Hőseinknek szeretnénk fix 20%-os kedvezményt adni. Minden Rendőrnek, Mentősnek, Tűzoltónak, BV-snek, TEK-esnek, Katonának, Katasztrófavédelmisnek, NAV-osnak, EÜ dolgozónak.

Ezzel a csekélységgel tudunk egy kicsit segíteni Nektek és megköszönni áldozatos, kitartó munkátokat.

Egyedi ajándéktárgyakat készítünk, melyekre az alábbi linken tudtok rákeresni:

https://vrancsik-designshop.eu/

https://vrancsik-design.eu/

Rendelni az RMTK001-es kuponkóddal tudtok.

ajtobazar.hu

Tisztelt Zsaruellátó!

Szeretnénk az állomány számára állandó kedvezményt biztosítani. Azoknak akik építkeznek, felújítanak – otthont teremtenek.
Vállalkozásunk minden termékére (az akciós termékekre is) 7%-engedményt biztosítunk. A kedvezmény érvényes szolgálati igazolvány bemutásához kötött.
Tisztelettel:
Molnár László Ev. – egyszer volt KÉK
Elérhetőségünk: ajtobazar@gmail.com
WeR Mamba - elektromos rollerek, kiegészítők

Kuponkód: ZSARUELLATO
Érték 10.000 Ft

Nincs lejárata.

Többször felhasználható (természetesen egyszerre csak 1 db).

 Webáruház:

https://www.wermamba.hu/

Duovital Webshop - táplálék-kiegészítők

A duovital.hu egy táplálék-kiegészítőkkel foglalkozó webáruház. Csapatunkkal arra gondoltunk, hogy szeretnénk a mindennapi hőseinknek egy kis kedvezményt adni webshopunkban. Legyen szó rendőr, katona, tűzoltó, mentős 10% kedvezményben részesül. 

Kuponkód: zsaruellato10

Duovital Webshop

TLK horgászáruház
TLK Horgászáruház & Webshop

Kedves Vásárlónk!

Ha Rendőrként, Tűzoltóként vagy Mentősként dolgozol, és a TLK Horgászáruházban vásárolsz, a szolgálati igazolványod felmutatásával ezt igazolni tudod, akkor 10% kedvezményben részesülsz minden vásárlásod alkalmával.


Mi ezzel az aprósággal szeretnénk megköszönni, kitartó, áldozatos és néha emberfeletti teljesítménnyel végzett munkátokat!
Webshopon történő rendelés esetén a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy: “Zsaruellátó
Az üzlet fenntartja a jogot a kedvezményezetti jogviszony ellenőrzésének, amelynek megtagadása esetén a kedvezmény nem érvényesíthető, azzal kapcsolatban jogvita nem kezdeményezhető!
sport-felszereles.hu

Minden rendvédelmi dolgozónak és család tagjainak 5% kedvezményt biztosítunk!(rendelés esetén megjegyzés rovatba kell írni: “zsaruellátó”).

sport-felszereles.hu

PawSome -15 %
Eredeti BioThane felszereléseinkre, minden rendőr, katona, tűzoltó, nav, bv, mentő illetve egészségügyi dolgozó kedvencének kedvére téve, a rendelés végösszegéből 15% kedvezményt adunk.
A kedvezmény más akciókkal nem összevonható, visszavonásig érvényes.
Erről a post:
webshopunkban az elérhető színek és szélességek megtalálhatók, egyedi feliratról, és grafikáról érdeklődjenek:
Mi is az a BioThane?
Egy vízálló, magas szakítószilárdságú, könnyen tisztítható, antibakteriális anyag. Bőrhöz hasonló, ám annak a hátrányai nélkül, vagyis: nem penészedik, nem szívja a koszt és a vizet, szagtalan, még akkor is, ha megázik a kutya.
turbodieta
TurboDieta.hu - 10 %

A kuponkód 10% kedvezményre jogosít, 3000 Ft feletti vásárlás esetén. Beváltható a www.turbodieta.hu weboldalon, 2021.12.31-ig. A kupon többszöri beváltásra alkalmas.

Kuponkód: ZSE2021

turbodieta

egyedikarorakeszites.hu - 15 %

Vállaljuk sportklubok, szurkolói csoportok, zenekarok, cégek, magánszemélyek egyedi számlappal ellátott karóráinak megtervezését legyártását, ezen karórák felhasználásának, forgalmazásának lehetőségeit.

Álmodd meg milyen egyedi számlapú karórával szeretnéd magad, családod, barátod, ismerőseid, üzletfeleid, meglepni.

Legyen az bármilyen esemény- esküvő – születésnap- névnap- évforduló- karácsony- céges karóra saját logóval – Valentin nap – nőnap – anyák napja – ballagás – gyermekszületés – rendezvények – leány búcsúztató – legény búcsúztató …… stb.

Bárki aki úgy gondolja, hogy szeretne egy egyedi karórát szívesen várjuk jelentkezését. Nagy szerkesztői és óraszerelési tapasztalattal segítünk megalkotni azt ami neked a legfontosabb.

Akár limitált sorszámozást is vállalunk !!!

Rólunk

BIOTECH

Rendőrség hivatásos állományú tagjainak (szolgálati igazolvány felmutatása) – 15 %

A kedvezmény a Rendőrség hivatásos állományú tagjainak viszonylatában érvényesíthető a BioTech USA Kft. saját üzleteiben, kivéve:

 > Oktogon

> Kálvin sport

A kft. franchise hálózatot üzemeltet, ahol a kedvezmény nem feltétlenül elérhető, vagy annak mértéke eltérhet! Vásárlás előtt tájékozódj mindenképp az üzlet dolgozójától a kedvezménnyel kapcsolatban!

A fenti információk a BioTech USA Kft. részéről megerősítve.

Panda-Art-Gravir
Panda - Art - Gravír
Sziasztok!
Kedvezményes, 7000. Ft. áron készítek faliórákat /nem bakelit, hanem 3mm rétegelt lemez/ rendvédelmi logókból. Továbbá rendvédelmiseknek 10% kedvezmény ajándék tárgyak készítéséből, bármilyen alkalomra! TERMÉSZETESEN, HA IGAZOLOD KÖZÉNK TARTOZOL! Nézd meg az oldalam!

Köszönöm! ? Privátba keressetek! ?

 
  
Tutex Design
Tutex Design
 
Sziasztok!
Mint volt kollégátok egy kis kedvezményt nyújtanék nektek! Minden Tutex Design termékre a rendvédelmi dolgozók 10-25 % kedvezményt kapnak egy éven keresztül!
A kedvezményt az adott termék megrendelésekor tudjuk egyeztetni!

Vásárláskor használandó kód: ZSARU01


Ha Facebookon adod le rendelést akkor az üzenetbe legyen bele foglalva, ha pedig a webáruház felületén rendelsz akkor a közlemény rovatban legyen benne a kód!

https://www.facebook.com/tutex.hu/

https://tutex.hu/

Jó vásárlást!

Kedvezmény érvényessége: 2021. 08.16.
  
RÉGIÓ játék

Szolgálati igazolvány felmutatása – 20 %

A kedvezmény a Rendőrség hivatásos állományú tagjainak viszonylatában ismert csak jelen ideig.

a nyíregyházi régió játék áruház viszont nem fogadja el az igazolványt, nem adnak kedvezményt, máshol elfogadják

Famousdriver.hu - Sofőrszolgálat

10% kedvezményt biztosítunk minden hivatásos állományban lévőnek. Ha előre jelzi illetve a sofőrnek megmutatja szolgálati igazolványát az árból le vonunk 10%-ot

www.famousdriver.hu

Power Sport Depo

www.powersportdepo.hu

-10% táplálékkiegészítő webshop

Megjegyzésbe: police -10%
Nem csak rendőrőknek!
Katonáknak, mentősöknek, tűzoltóknak

ZS+U autóalkatrészek

ZS+U autóalkatrész webáruház AKÁR 45%-50% kedvezmény MRK tagoknak. Előzetes regisztrációhoz kötött. BV is!

https://zsu.hu/mrk

Extrametal.hu

Exrametàlnàl úgy rémlik,10% kedvezmény van minden rendvédelmi dolgozónak.”

https://www.extrametal.hu

svajcibicska.hu

Victorinox termékek 12% és 6% kedvezmény:

svajcibicska.hu

PP Klíma Kft.

10.000 Ft. kedvezmény a klímaszerelés árából.

Techdiszkont

Minden, ami mobil és informatika!

Rendőrség, BV, Mentők, Katasztrófavédelem, Honvédség és a NAV munkatársai részére 5 – 15 % kedvezmény a készleten lévő termékek árából. Az informatikai javítások, szervízek vonatkozásában akár 50 % kedvezmény a munkadíj árából!

A kedvezmény érvényesítése érdekében hivatkozz a hirdetésre az üzletben, illetve szükség szerint ellenőrizhetjük a jogosultságod. Webshop vásárlás esetén kérem, hogy előzetesen vedd fel velünk a kapcsolatot a mobilbolt2003[kukac]gmail.com e-mail címen.

www.techdiszkont.hu

www.mobilbolt.5mp.eu

 

 

 

www.biq.hu

“Sziasztok!

Üzletünk The North Face termékekkel foglalkozik, és felszeretnénk minden
egyenruhás személynek ajánlani 20% kedvezményt, minden TNF Etip és Hardface Etip kesztyűre (vastagabb-vékonyabb a külömbség, mobillal kompatibilis)
Illetve a weboldalunkon látható összes táskára érvényes a kedvezmény!

www.biq.hu


Üzletünk fizikailag a 1094. Budapest Tűzoltó utca 33/a helyen található.
Nyugodtan gyertek el nézzetek körbe, és ha találtok valamit a fent említettek közül kérlek mutassátok fel a hatósági igazolványotokat a kollégának ?
A kesztyűk eredeti ára: Etip 7480.- helyett 5980.- Hardface etip 10980.-helyett 8780.-
A weboldalon feltöltés alatt vannak a termékek, de fizikailag vannak készleten
AjtóShop

Ablak – Beltéri- és bejárati ajtók kiegészítők árából -10 %, kivéve az akciós termékek és a szállítási díj.

A rendelésnél a Zsaruellato kód legyen a megjegyzés rovatban.

AJTÓ SHOP
3462 Borsodivánka, Petőfi S. u 26

Webáruház ITT!

iparitisztitoszer.hu

iparitisztitoszer.hu

polokharca.hu
Szabó Zsolt vagyok, 21 éves egyetemista, vállalkozó.
Nem rég nyitottam meg saját webshopom, ahol különböző textil és reklám/ajándék termékek nyomásával foglalkozom (Bögre,póló,pulcsi,kulcstartó stb.)
A családban több rendőr is van, rajtam kívül álló okok miatt nem választhattam a hivatásos pályát, viszont tiszteletem jeleként szeretnék felajánlani 10% kedvezményt, minden hivatásosnak, alkalmazottnak legyen az rendőr / mentő / tűzoltó / honvéd/ bv / nav. A kedvezmény érvényesítése a ZSARUELLATO kupon beírásával történik a webshopon, vagy személyes átvétel esetén (Budapest) szolgálati igazolvány felmutatásával. 
Tisztelettel: Szabó Zsolt e.v. Pólók Harca. 
Telefonszámom:+36309731473
Oldalam: polokharca.hu
Óriásbuborék Show - hogy újra gyermek lehessen - 10 %

„Kedves hétköznapi Hősök!

Tudjuk, hogy a sok munkában eltöltött óra után, nehéz még otthon is helytállni, gyerkőcö(ke)t nevelni.

A közös játék, mosolygás azonban mindig nagyszerű feltöltődési forrás, ezért szeretnénk felajánlani 10% kedvezményt a termékeink árából, remélve, hogy ezzel hozzá tudunk járulni, hogy minél minőségibb idő lehessen az otthon, családdal eltöltött idő  is.

A kedvezményhez a „zsaruellátó” kuponkódot kell beírni a rendelés végén (az akciós termékekre és a pólókra nem érvényes).

Bubizásra fel!

https://oriasbuborekshow.hu/webshop

Köszönettel, és további jó munkát kívánva,

Kristály Márton”

Óriásbuborékshow

Óriásbuborék show

Zsaruellátó Partnerüzlet

A kedvezményt felajánlók jogosultak a bejegyzés mellett feltüntetett logónkat – változatlan formában – elhelyezni az üzletükben, kapcsolódó weboldalaikon. A logó felhasználására legtovább a kedvezmény fenntartásának idejéig jogosultak, de ennek jogát az Egyesület bármikor visszavonhatja. A logó szerzői jogi védelem alatt áll, annak jogosulatlan használata esetén jogi eljárást indítunk.

Lokálisan elérhető kedvezmények megyékre bontva

Hirdess Te is a Zsaruellátón!

Törteli Eszter: Anyahotel

A könyv egy valódi, bűnügyi tapasztalattal rendelkező írónő tollából született…”

 

 

 

 

A felület bérelhető!

A részletekért keress bennünket

ELÉRHETŐSÉGeinken.

 

 

 

A felület bérelhető!

A részletekért keress bennünket

ELÉRHETŐSÉGeinken.

 

 

 

A felület bérelhető!

A részletekért keress bennünket

ELÉRHETŐSÉGeinken.

Kiadó BANNER – hely!

Részletekért keress bennünket az ELÉRHETŐSÉGeinken!

A megjelentetés jogát fenntartjuk! Politikai hirdetők kérjük ne keressenek!

Közösségi- és jótékonysági céljaink megvalósításának folyamatos fenntartása, és színvonalának magasabbra emelése érdekében támogathatod Egyesületünket akár már egy kávé árával is.

Előre is köszönjük mindenkinek!

Honlapunk tárhelyét a CWEB.hu biztosítja!