Egyesületünk köszöni a támogatásokat!

ha úgy gondolod, hogy a zsaruellátó tevékenységére szükség van, és módodban áll támogatni egyesületünket, akkor akár itt és most is megteheted.

Zsaruellátó Egyesület

Egyesületünk jogosulttá vált a Személyi jövedelemadó bevallás során felajánlható 1 % – ra.

Adószámunk: 18940042-1-09

Néhány szó a támogatásokról

Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a Zsaruellátó Egyesület profitorientált szervezet, megerősítünk benne, hogy nem, nem az. A támogatás során befolyt adományokat jótékony célra fordítjuk, illetve az Egyesület működési költségét fedezzük belőle kizárólag. Az adományok gyűjtésének célja a hivatásos állomány munka- és magánéleti körülményeinek javítása, és segítése.

Támogatóink ellenszolgáltatás nélkül adják idejüket, szaktudásukat a cél érdekében, hogy egy jobb, és szebb jövőkép alakulhasson ki hivatásosaink számára.

 

ZSARUELLÁTÓ EGYESÜLET

Székhely: 4032 Debrecen, Lehel utca 14. 11/87.

 

Nyilvántartási szám: 09-020004885
Adószám: 18940042-1-09
Számlavezető bank: OTP Bank NyRt.
Számlaszám: 11745004-24508533
IBAN: HU31117450042450853300000000
SWIFT: OTPVHUHB

Zsaruellátó Egyesület

Köszönjük az itt felsorolt támogatóinknak (is) az áldozatos, és önzetlen munkájukat.

Zsaruellátó

TÁMOGATÓINK:

3H Segítő Közhasznú Egyesület és Adománybolt

3H Segítő Közhasznú Egyesület és Adománybolt

Budapest VII., Erzsébet krt. 8.

Alapítva: 2011.

“Az egyesület – elsősorban Tiszaburán és térségében, másodlagosan pedig az egész ország területén élő – halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek aktív anyagi és szellemi támogatása, illetve az általános iskolai tanulmányaik sikeres befejezésének elősegítése és az esélyegyenlőség megteremtése céljából szervezte társaságát.”

Béres Gyógyszergyár ZRt. adományozás

A Béres Gyógyszergyár ZRt. egy igazán nagymúltú cég, amely piacvezető termékeivel hazánk egyik meghatározó gyógyszeripari társasága. Szinte mindenki ismeri, vagy hallott is már a Béres cseppről, amely méltán érdemelte ki a  hungarikum kategóriát.

 

Béres

A COVID-19 miatt kialakult egészségügyi veszélyhelyzetben egyesületünk számos megoldást igyekezett találni, amelyekkel könnyebbé tudjuk tenni Hőseink minden napjait. Így kerültünk kapcsolatba a Béres Gyógyszeripari ZRt.-vel. Az első perctől kezdve egy rendkívül barátságos, szinte már családias légkörben találtuk magunkat, amely mögött egyértelmű segítő szándék is volt.

Néhány rövid, de lényegretörő egyeztetést követően 2020. május 05-én a ZRt. szolnoki gyárába voltunk hivatalosak, ahol a tulajdonos, Dr. Béres József levele, és ajándéka várt bennünket. A levelet lentebb olvashatjátok, nem titkoljuk, hiszen szavai valahol mindenkihez szólnak. smile

A kedves szavak mellé a Béres Gyógyszergyár ajándékozott részünkre 5000 üveg Béres cseppet, és 35.000 példány Béres Egészségmagazint, azon céllal, hogy azt Hőseink részére jutassuk el.

Béres Gyógyszergyár átadás

Az ajándék elosztása, célba juttatása folyamatban van.

Ezúton is köszönjük a Béres Gyógyszergyár Zrt., és Dr. Béres József igazán nagyvonalú ajándékát, amely egy nemes célt szolgál.

S ahogy ígértük, itt olvashatjátok Dr. Béres József szavait:

Béres József levele

Köszönjük!

Ajándékozás az Országos Mentőalapítvány részére:

2020. május 18-án 1500 üveg Béres cseppet és 12.000 példány Egészségmagazint ajándékoztunk

 

Támogatóink a névtelenség megőrzése mellett, de akár a nevüket vállalva is eljuttathatják részünkre adományaikat. Amennyiben támogattad az Egyesületet, és szeretnéd ezt ezen oldalon tudatni, akkor írj az admin[kukac]zsaruellato.hu e-mail címre. Köszönjük.

Zsaruellátó

HAMAROSAN!

Arany, ezüst, bronz fokozatú támogatókártyák!