MOSTKLÍMA

Szeretnénk felajánlani a kollégáknak (mentő, rendőr, tűzoltó, NAV vagy BV dolgozó), hogy amennyiben tőlünk rendelnek klímaszerelést klímával együtt, abban az esetben a végösszegből 10% kedvezményt adunk nekik.

A kedvezmény a teljes összegből lejön nem csak a szereles vagy a gép árából, tehát például egy Gree Comfort X 3,5 kW-os klíma jelenleg beszereléssel együtt 3 méter csőhosszig, ebből jön le a 10%, így a kollégáknak ez 297.000 Ft-ra jön ki. (2023.06.22-ei adat).

Amennyiben valaki szeretne beszerelést, akkor vagy a Mostklíma Facebook oldalon keressen minket üzenetben vagy a 06-70/602-45-17-es telefonszámon.

(Budapest, Pest vármegye, Szabolcs – Szatmár – Bereg vármegye)

Üdv,

egy volt kolléga.

Nyíregyháza

Nyíregyházán elérhető kedvezmények:

Óriáshambis

A Nyíregyháza, Kossuth u. 33. szám alatti Óriáshambis 10% kedvezményt kíván adni a Mentőknek, Rendőröknek, Tűzoltóknak, Katonáknak szolgálati igazolvány felmutatása ellenében!
Köszönettel/Üdvözlettel: Földiné Szmolár Alexandra
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

“Sziasztok! a kedvezménnyel kapcsolatban szeretném ha kitennétek: Nyíregyházán az Aquarius élményfürdőbe és a tó fürdőbe is be lehet menni ingyen, szolgálati helytől függetlenül, a nyíregyházi régió játék áruház viszont nem fogadja el az igazolványt, nem adnak kedvezményt, máshol elfogadják. Valamint szintén nyíregyházán Novák János svéd gyógymasszőr is ad kedvezményt.”

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

“Sóstófürdő ( Nyíregyháza) rendőr igazolvánnyal ingyenes. Egyébként 4000-5000 ft. a tűzoltóknak is kedvezményes”