Heves vármegyében elérhető kedvezmények:

Mátraderecske

Faluszéle Vendégház

Szabó László nyá. honv. alezredes vagyok.  26 év, 46 nap szolgálat után vonultam 2010.12.30.-n nyugállományba az MH KPTSZI-től. 2023.04.17.-n nyitottam meg Mátraderecskén a Faluszéle vendégházat.

Szeretném felajánlani a fegyveres, és rendvédelmi aktív, és nyugállományú – nekem – volt kollégák részére, hogy a vendégházat szolgálati igazolvány felmutatása mellett a mindenkori ár 10%-al csökkentett díjért vegyék igénybe. www.faluszelevendeghaz.hu

Tisztelettel:

Szabó László nyá. honv. alez.

Mátraderecske, Bartók Béla u. 23.

30/93-94-458

Noszvaj

Béke vendégház

Tisztelt Zsaruellátó!

Évek óta figyelemmel kísérem a munkátokat és munkatársaimmal együtt hálás vagyok a sok segítségért és törődésért, amit kaptunk tőletek. Láttam a sok kedvezményt is, amit nektek köszönhetően igénybe tudnak venni a hivatásosok. Most én is szeretnék csatlakozni ehhez. Idén áprilisban nyitottuk meg Noszvajon, Egertől 10 km-re családias vendégházunkat, amely két szobából, nappaliból és teljesen felszerelt konyhából áll, gyönyörű, nyugodt környezetben. Amennyiben pihenésre vágyó hivatásos kolléga és párja/családja szeretne nálunk pihenni, a szállás árából 20 % kedvezményt biztosítunk, ha Facebookon vagy telefonon keres meg minket és hajlandó igazolni a hivatásos jogviszonyt.
A vendégház oldala a Facebookon: https://www.facebook.com/bekevendeghaz2022
Telefonon: 06703476299
Keressetek minket bizalommal és ne felejtsétek el jelezni, hogy hivatásosok vagytok 🙂
Sarud

Smaragd Vendégház

Vendégházunkat csak együtt utazó vendégek számára adjuk ki, ezért a teljes ház kerül lefoglalásra, ami 6 férőhelyet kínál a pihenni vágyóknak és ezen felül igény szerint 2 pótággyal bővíthető./ min. 2 éjszaka igénybevételével, egyéjszakás foglalás csak külön megállapodással lehetséges./
( Az idegenforgalmi adó (18 év-től ) 300 Ft/fő/éj a kiajánlott áron felül fizetendő. )

Ez a ház egy csendes kis ligetben helyezkedik el, a Tisza partjától mindössze 15 percnyire. A ház teljesen felszerelt konyhával, két többágyas szobával, továbbá ingyenes WiFi-vel rendelkezik. Amennyiben kerti sütögetéshez lenne kedvetek, az udvaron erre is van lehetőség, amit egy tágas terasz tesz még kényelmesebbé.

A gyerekek számára kültéri játékok szolgálják az aktív pihenést. Ingyenes parkolás a ( kamerával őrzött, megfigyelt ) zárt udvarban, a két percnyire található üzletben pedig fellelhető minden amire szükségetek lehet.

/ Rendőr, Tűzoltó, OMSZ, Honvédség illetve a Büntetés végrehajtási intézet munka társainak / kedvezményes árat biztosítunk / kollegialitás miatt !!! / / ÉN IS KÉK VAGYOK !!!

Telefonon illetve e-mailben is kereshettek bátran, bizalommal amennyiben úgy döntötök, hogy a Sarud településen található Smaragd Vendégházunkban szeretnétek megpihenni. Az árak egyeztetés során kerülnek megállapításra !

Telefonon illetve e-mailben történő kapcsolatfelvétel során csak jelezzétek a hivatásotokat és akkor annak rendje és módja szerint kalkuláljuk a szállás foglalás árait. ☺

Smaragd Vendégház weboldala

Hatvan

“Klíma fertőtlenítés, szagtalanítás!
Rendvédelmi dolgozóknak, Mentősöknek 20% kedvezményt adunk személyautók szagtalanításra megállapított árainkból, amennyiben a forgalmiban bejegyzett név egyezik a szolgálati igazolványban feltüntetett névvel.
http://szagstop.hu/arak/
Látogass el weboldalunkra is!
www.szagstop.hu
Szolgáltatásunkat Hatvanban végezzük!”

Szihalom - Zsóryfürdő

Daniella Vendégház

10 % kedvezménnyel kiadó minden rendőrségi, honvéd, tűzoltó, BV-s és egészségügyi dolgozó részére a 6 fős Daniella Vendégház Zsóryfürdőn, a Bükk és a Tisza-tó között félúton. Várunk Benneteket szeretettel!

Daniella Vendégház Facebook – oldala ITT

Egerszalók

Symbol vendégház Egerszalók

3394 Egerszalók, Széchenyi u. 52.

Facebook: Symbol Vendégház Egerszalók

Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, előre utalás nem szükséges.

Az mindenkori aktuális árlistából és közvetlen a “hirdetésben” szereplő telefonszámon történő foglalás esetén 10% kedvezményt tudunk biztosítani. Egyedi igények esetén ( pl. az egész apartmanház foglalása ) az ár megbeszélés kérdése, akár 15% is lehetséges.

A kedvezményt Katasztrófavédelem, Rendőrség, Honvédség, BV, Eü dolgozóknak nyújtjuk hovatartozásuk “bizonyítása” után, pl: szolgálati igazolvány.