Győr

MEGNYÍLT a legújabb Mozgásklinika Győr belvárosában!

Nagyrabecsülésünk jeleként állandó 10%-os kedvezménnyel szeretnénk felajánlani szolgáltatásainkat a rendvédelmi szervek és a mentőszolgálat állománya részére!

Győrben a Dunakapu tér és a Rezidencia között vagyunk megtalálhatóak a rakparton. (9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 6-8.)

Az országos hálózattá bővülő MozgásKlinika már 15 éve sikeresen működve, egyedi és egységes szakmai koncepcióval biztosít havonta több ezer terápiát pácienseinek. A koncepciónk lényege már szinte a kezdetektől, hogy a gyógytornát és a különböző manuálterápiás technikák és egyéb szakmai jógyakorlatokat kombináltan alkalmazzuk az adott probléma leghatékonyabb kezelése érdekében.

A szakmai filozófiánk: “nem pusztán tüneti kezelés, hanem oki terápia” alkalmazása. Eredményeinket a terapeuták szigorú kiválasztási folyamata, a saját oktatási koncepció, a terapeuták folyamatos képzése és monitorozása, illetve a szigorú minőségbiztosítási rendszerek garantálják.

Jelentkezzen állapotfelmérésre – konzultációra, ahol felmérjük mozgásszervei állapotát, és a diagnosztika alapján a kezelést is helyben megkezdjük!

 

Kedvezmény mértéke: 10% a lista árból (bérletre nem vonatkozik)

Érvényesítés: Helyszínen fel kell mutatni az igazolványt.

 

Szolgáltatásaink:

– Állapotfelmérés, konzultáció

– Manuálterápia

– Gyógytorna

– Sportrehabilitáció (sportspecifikus gyógytorna)

– Fizikoterápia

– Medical Fitness

– PainControl terápiás

– Tartásjavító gyógytorna gyerekeknek

– Gyógytorna gyerekeknek

– Kismama egyéni gyógytorna

– Női intim és gátizom torna

– Masszázs

Elérhetőségeink:

cím: 9022 Győr, Móricz Zsigmond rakpart 6-8

telefon: +36 70 947 5839

honlap: https://mozgasklinikagyor.hu

facebook: https://www.facebook.com/mozgasklinikagyor/

instagram: https://www.instagram.com/gyor.mozgasklinika/

 

*  *  *  *  *  *  *  *  *

 

Sziasztok!

Mi egy horgász és kisállat felszerelési üzlet vagyunk Győrben. Rendőrök, mentősök és katasztrófavédelmisek, katonák 15% kedvezménnyel vásárolhatnak nálunk. Októbertől szívesen látjuk a szolgálatban lévő rendőröket egy pohár forró teára is.

 

Dunacenter Díszállat és Horgász Szakáruház

 

*   *   *   *   *   *   *

 

Győr Masszás

Sopron

Sopronban elérhető kedvezmények:

 

” Sziasztok! A soproni Aramis Söröző és Kávézó a napi menüt kedvezményes áron adja, illetve egy forró teára vagy kávéra vendége minden hivatásos legyen szó bv-s, rendőr, tűzoltó, katona vagy mentős kollégáról!