Budapesten elérhető kedvezmények:

IT – Klíma (Budapest, és Pest megye)

Klíma telepítéssel, beszerzéssel és karbantartással foglalkozó vállalkozásom állandó 10% kedvezményt biztosít a Rendvédelemben dolgozó kollégáknak (szolgálati igazolvány felmutatása mellett) , vállalkozásom által beszerzett és telepített klíma alap telepítés munkadíjából.
Régió: Budapest, Pest megye
Elérhetőségeink Facebookon (IT-Klíma) illetve honlapunkon www.it-klima.hu.

NUTRIVERSUM

13. kerületi Dunyov utcai boltunkban és a 11. kerületi Kelenföldi boltunkban 15% kedvezmény jár minden nem heti/havi/kifutó termékünkre. Az akciós termékekre extra 5% kedvezmény jár az igazolvány felmutatása után.

https://nutriversum.com/

Kedves Zsaruellátó!

 

Egy jó barátommal nem rég alapítottuk meg villanyszereléssel foglalkozó cégünket.
Mint volt hivatásosok arra gondoltunk hogy szeretnénk kedvezni a kitartó kollégáknak.
Ezért a munkadíjunkból 10% kedvezményt biztosítunk minden BM, HM, OMSZ, BV alkalmazottnak.

ElectroPol Group Kft. Facebook – oldal

“Vida Fittness Budapest

Közalkalmazotti havi bérlet (mentős, rendőr, tűzoltó) 9800 Ft

Facebook oldal

“Sziasztok… Tudom nem létszükséglet amit felajánlok de szeretnék a rendőrnők, katonanők,mentősnők részére felajánlani 25%kedvezmenyt a szolgáltatásombol. Szempilla építéssel,dúsítással foglalkozom. Fontos a nőiesség mindenkinek ahogy Nekik is kijár hogy törődjenek noiessegükkel. Nekem eddig csak segitetettek amikor bajban voltam ,remélem hogy ezzel egy ici picikét adhatok én is. Budapesten 9.kerületben vagyok. Instagram: @lashesbyreci Telefonszámom: 06706584681 “

“Rolling Food Étterem

Van egy kicsi gyorséttermem a (1117.Budapest Budafoki út 111-113 alat az ipartelep belső udvarán) A neve Rolling Food gyosétterem) Amenyiben bármelyik kollegája betér hozzám vendégem egy jó kávéra vagy meleg italra. Ezenfelül minden ételünkből 10% kedvezményt adok.”

Fantasztikus négyes fantasztikus kedvezménye! Pesti Pipi Nyugati. Minden mentős, tűzoltó, rendőr és katona vendégünket sok szeretettel várjuk a nap 24 órájában! “

 

 

Elvileg Budapesten a fürdők látogathatóak igazolvánnyal ingyenesen, de szolgálatra kész állapotba kell maradni. Nem magamról beszélek, én vizen kívül mást nem nagyon iszok. Állítólag a főpolgármesteri jóváhagyás van.”

“A Hadtörténeti Múzeumba (Budapest, vár) is ingyenes a belépés a szolgálati igazolvány bemutatása után.”

“Dreher gyárlátogatás ingyenes”

” Aquaworld élményfürdő újpest 15 % “

 

Edina Kovács Én csak egy kis miamanó vagyok a nyóckerből,de aki ismer az tudja….kis bolt vagyok,de kávéra,üdítőre,bármikor a vendégeim vagytok!A büntetés végrehajtás is természetesen,csak az a gond,hogy valóban rengeteget jártok felém,de nem könnyű ebből az autóból csak úgy kiszállni egy kávéra,vagy üdítőre,ahogy a tűzoltóknak sem! 😉De most akkor vehetitek kis gonoszságnak is….és senkinek nem kívánom,de a Szentkirályi utcai ügyeletes fogászaton lassan nincs olyan aki ne járt volna!😱Mellékelek egy Zsaruellátós szívecskét is a “fájdalomcsillapító” mellé! 😉Baross utca 32.”

Mackó Lackó Bár & Bisztró

Kedves Zsaruellátó!

A VIII. kerületi Mackó Lackó Bár & Bisztró (https://www.facebook.com/mackolackobb) 20% kedvezményt biztosít szolgálatban lévő rendőr, mentős kollégáknak. 

 

Napi menük, frissensültek, hamburgerek, pizzák, stb..


Nyitvatartásunk: 9-22 óráig a hét minden napján.

 

Érvényes 2020. december 31-ig.

 

Budapest VIII., Korányi Sándor utca 4. (Füvészkerttel szemben)
ÓBUDAFITNESS.HU - Fitness és konditerem Óbudán

Kedves Rendvédelmi Dolgozók! 😊


Fáradtságos és önzetlen munkátokért cserébe szeretnénk nektek kedveskedni! 😊

Gyertek és próbáljátok ki Óbuda legújabb konditermét (Bp. III. ker. Árpád Fejedelem útja 80-81, Tímár utcai hévmegálló mellett)! Több mint 1200 négyzetméteren, a városrész legnagyobb gépparkjával, több különböző csoportos órával és több szakvégzett személyi edzővel várunk. A terem folyamatos megújulás alatt van jelenleg is (pl:öltözők).

Szolgálati igazolvány felmutatásával kedvezményesen juthatsz hozzá a korlátlan havibérletünkhöz, ami nektek 12.000 Ft-t jelent! 😊 A bérlet tartalmazza a korlátlan szauna használatot is!

Köszönjük a munkátokat! 😊

Üdvözlettel: Az Óbudafitness csapata! 😊

  ÓBUDAFITTNESÓBUDAFITTNES

Mini Mancs Állateledel
Sziasztok!

A rengeteg negatívum mellé hoznék egy kis pozitívat. 🙂

A XIII. kerületben átvettem egy állateledel-és felszerelés üzletet, ahol, mivel tudom mekkora összegeket adunk ki háziállatainkra, és milyen nevetséges fizetésért dolgozik mindenki ezekben a szakmákban, minden hivatásos állományban lévőnek folyamatosan 10% kedvezményt biztosítok, mely szolgálati igazolvány felmutatásával vehető igénybe.


Sok szeretettel vár mindenkit egy volt rendőr. 🙂

Az üzlet Facebook oldala:
https://www.facebook.com/minimancsallateledel/

Zöld Jövő Klímaszerelés

ZÖLD JÖVŐ KLÍMASZERELÉS

Skultéti Viktor vagyok rendőr és klímaszerelő. Szeretettel felajánlom  a lentebb olvasható kedvezményes árakat tartalmazó szolgáltatásaimat, hazánkat szolgáló honfitársaimnak, akik fegyveres testületnél, egészségügyben, katasztrófavédelemben, fogvatartott őrzésben, oktatásban, nevelésben, idősek gondozásában, valamint minden olyan munkakörben dolgozó embernek, aki a másikat segíti és egyben  állami vagy önkormányzati dolgozó.

Telefonszám: 06-70-34-29-844        email: zoldjovoklimaszereles@gmail.com

lakossági klíma karbantartás fertőtlenítés(gomba és baktérium mentesítés): 8000 Ft. (nincs kiszállási díj az 1-es körzetben)

lakossági klíma beltéri részének kimosása(gyári új állapot visszaállítása): 14 000 Ft. (nincs kiszállási díj az 1-es körzetben)

autó ózongenerátoros fertőtlenítése(dohányszag, penész és  dohos szag): 7000 Ft. (nincs kiszállási díj az 1-es körzetben)

ingatlan ózonos tisztítás 25 négyzetméterig :10 000 Ft.

ingatlan ózonos tisztítás 50 négyzetméterig: 15 000 Ft.

ingatlan ózonos tisztítás 75 négyzetméterig: 20 000 Ft.

ingatlan ózonos tisztítás 100 négyzetméterig: 23 000 Ft.

ingatlan ózonos tisztítás 150 négyzetméterig: 25 000 Ft.

ingatlan ózonos tisztítás 200 négyzetméterig: 27 000 Ft.

Az ózon fertőtlenítő hatása 

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

1 körzet: Budapest és Monor 25 kilóméteres körzete.

2 körzet: Budapest és Monortól 25 kilómétere távolabb lévő település +32Ft./kilométer kiszállási díj   (a 25kilóméter feletti utat kell fizetni)

  Sziasztok!

Budapesten a 15.kerületben az Illyés Gyula út 6-8-ban a Bastet Beauty Szépségszalonban 15% kedvezményt tudtok igénybe venni.

A kedvezményt az igazolványotok felmutatásával lehet igénybe venni.

Bastet Beauty Szépségszalon

Szolgáltatások:

Női,férfi,gyermek fodrászat

Pedikűr-lábápolás

Kézápolás-műkörömépítés

Kedvezményezettek köre:

Rendőrök, tűzoltók, bv-sek, mentősök

További szép napot kívánunk nektek!

Telefonszám: 06 30 400-5005

           Bastet Beauty csapata

Kedves volt kollégák

Rendőrök,Mentősök, Tűzoltók, Katonák Büntetés Végrehajtásban dolgozók 

A BLADE SPORT ® Táplálékkiegészítő Márka szeretné megbecsülését kifejezni az irányotokba és megköszönni az áldozatos munkátokat amit a közösségért tesztek.

Meghirdettük exclusive partner programunkat!

A fegyveres testületeknél dolgozó hivatásos és köztisztviselői/közalkalmazotti állomány részére Nagykereskedelmi árakat biztosítunk.

Természetesen a kedvezmény kiterjed a Mentőszolgálatnál dolgozó bajtársakra is valamint az egészségügyben dolgozó ápolókra és orvosokra is!

Amennyiben te is sportolsz és fogyasztasz táplálékkiegészítőt akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

További részletek miatt érdeklődj a ceo@bladesport.eu email címen vagy írj a Facebook olalunkra egy üzenetet.

Tisztelettel és szeretettel Feri Zakhár volt kollégátok

🔥We are everywhere in the world.🔥
BLADE SPORT ® – The Power is Yours!⠀
www.bladesport.eu

The Candy Shop – A Polírműhely

Autópolírozás!

Rendőr, orvos, katona,tűzoltó stb 20% kedvezményt kap minden szolgáltatás árából.

The Candy Shop facebook oldalához katt IDE